ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

ΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ!

 

 

Παιδικό πάρτι στο Life n’ Art Theater!

 

Το Life n’ Art Theater σας προσκαλεί να κάνετε το πάρτι σας στο χώρο μας και να χαρίσετε στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία!

Μπορούμε να αναλάβουμε το πάρτι σας εξ ολοκλήρου στον άψογα διαμορφωμένο χώρο μας δίνοντας σας παροχές διασκέδασης, εξοπλισμού catering και ό, τι άλλο χρειάζεστε. Διαθέτουμε ειδικό χώρο για την απασχόληση των παιδιών, καφετέρια για τους μεγάλους και θεατρική σκηνή για όλους! 

Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά:

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν δοκιμάζοντας την εμπειρία του Θεατρικού Παιχνιδιού από επαγγελματίες του είδους. Παίζουν, δημιουργούν και διασκεδάζουν μέσα από ομαδικές διαδικασίες, αυτοσχεδιασμούς και δημιουργικά παιχνίδια στη Κεντρική σκηνή του θεάτρου.

Θεατρική παιδική παράσταση:

"Οι δυο άθλοι του Ηρακλάκη!"

Ο Ηρακλάκης στην προσπάθειά του να ξεπεράσει τη δόξα και τη δύναμη του πατέρα του, Ηρακλή, θα χρειαστεί τη βοήθεια του Ιολακάκη και των παιδιών –θεατών. Θα τα καταφέρει να λύσει τους δύο άθλους;…» Πρόκειται για μία παιδική κωμωδία με πολλή περιπέτεια, σασπένς και διάδραση.

Κουκλοθέατρο:

Μια παράσταση Κουκλοθέατρο που θα εντυπωσιάσει και θα κρατήσει το ενδιαφέρον των παιδιών είναι μία πρωτότυπη ιδέα που μπορείτε να επιλέξετε. Η ομάδα του Life n’ Art Theater έχει ετοιμάσει μια διασκεδαστική διαδραστική παράσταση εκπαιδευτικού χαρακτήρα που θα ενθουσιάσει τους μικρούς μας φίλους.

Μενού:

Φυσικά από ένα καλό πάρτι δε μπορεί να λείπει το καλό φαγητό! Μέσα από τις παροχές μας μπορείτε να καλύψετε και το φαγητό των καλεσμένων σας επιλέγοντας μενού για τα παιδιά αλλά και τους μεγάλους.

…για τους μεγάλους!

Φυσικά ένα καλό πάρτι πρέπει να είναι διασκεδαστικό τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους! Το Life nArt Theater σας υποδέχεται στο Café που λειτουργεί στο φουαγιέ του θεάτρου προσφέροντάς σας (δωρεάν) καφέ και ένα ζεστό χώρο για να περάσουν όλοι καλά.  

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή εκδήλωση που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς και μεγάλους!

  

L.A. (Life And Art) Theater 

ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ: ΘΕΑΤΡΟ - ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΩΝ 

www.lifeandart.gr,  e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Ευμολπιδών 13

ΓΚΑΖΙ  (Μετρό Κεραμεικός) 

Τηλ-fax:  6949333082