ΘΕΑΤΡΟ

ΤΙΠΟΤΑ

Το Life nArt Theater σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην δημιουργία μίας ομάδας με σκοπό το ανέβασμα παράστασης στη κεντρική σκηνή του θεάτρου και να βιώσετε από κοντά το ταξίδι της δημιουργίας!

Στο Comedy Workshop οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα θεατρικό έργο και στη συνέχεια να το παρουσιάσουν ως ολοκληρωμένη παράσταση.

Τα μέλη της ομάδας θα δημιουργήσουν τους χαρακτήρες, οι οποίοι θα είναι και οι ήρωες του έργου που θα γραφτεί υπό την καθοδήγηση του Ευάγγελου Σαμιώτη.

Μέσα από αυτή την διαδικασία οι συμμετέχοντες γίνονται μέλη μίας ομάδας, βλέπουν πώς χτίζεται μια παράσταση στην οποία έχουν την δυνατότητα να λειτουργούν ως ηθοποιοί αλλά και ως δημιουργοί. Τελικό στάδιο του Workshop είναι η παρουσίαση του αποτελέσματος ως ολοκληρωμένη παράσταση στην κεντρική σκηνή του Life nArt Theater.

 

Βιογραφικό Ευάγγελου Σαμιώτη:

 


Ο Ευάγγελος Σαμιώτης είναι νέος ηθοποιός, συγγραφέας και σκηνοθέτης. Αποφοίτησε από το Νέο Ελληνικό Θέατρο Γ. Αρμένη και εκ τότε έχει ανεβάσει συνολικά 7 δικά του θεατρικά έργα λαμβάνοντας μέρος ως ηθοποιός, υπογράφοντας σε κάποια από αυτά και τη σκηνοθεσία.

Έχει συνεργαστεί με τον Τάκη Παπαματθαίου, το Ντίνο Καρύδη, την Τζένη Μιχαηλίδου, την Έλενα Γεροδήμου, την Ευτυχία Φαναριώτη, το Ζαχαρία Ρόχα, τον Παύλο Ευαγγελόπουλο,  και άλλους, ενώ έχει γράψει πολλά ανέκδοτα θεατρικά έργα, ποιήματα, σενάρια, νουβέλες διηγήματα, μυθιστορήματα.

 

 

Πότε: Σάββατο

Ώρα: 14.00 – 17.00

Κόστος: 50€ / μήνα

Έναρξη: Σάββατο 22 Οκτωβρίου

 

Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής στο 210-5789337

 

*ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.

 

 

LIFE N ART THEATER
Λ. Κωνσταντινουπόλεως 82 ΓΚΑΖΙ (Μετρό Κεραμεικός)
 
Τηλ: 210 57 89 337
 
web: www.latheater.gr
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." href="mailto:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." target="_blank">info@latheater.gr